Lise Yaz Okulu 2019

Yeditepe Üniversitesi Lise Yaz Okulu 2019 Programı Yoğun İlgiyle Tamamlandı

Yeditepe Üniversitesi ve Waterloo Üniversitesi/Renison University College iş birliği ile hazırlanan, lise öğrencilerinin mesleki ve akademik tercihlerini verimli bir biçimde yapmalarına katkı sağlamak amacıyla yapılan "Lise Yaz Okulu" programının beşincisi 30 Haziran - 12 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Çeşitli okul ve şehirlerden programa katılan 80 öğrenci 2 hafta boyunca üniversitemiz tarafından sunulan 92 ders arasından seçtikleri 4 akademik/mesleki dersin yanı sıra Kanada Waterloo Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilen İngilizce derslerine katıldılar.

Waterloo University - Renison College’dan gelen Öğretim Görevlilerimiz Gailene Ann Forbes ve Georgina Zaharuk, Yeditepe Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu’ndan Öğretim Görevlilerimiz Baki Can Gören ve Robert Savage, İngilizce dersleri koordinasyon sorumlusu Elçin Çıkrık.

Genetik ve Biyomühendislik dersi

YÜDAK (Yeditepe Üniversitesi Doğal Afetlerde Arama Kurtarma Kulübü) Etkinliği

Eczacılığa Giriş dersi

Finansal Okuryazarlık Semineri

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile şeker tasarımı ve makarna yapımı dersleri

3D Animasyon dersi

Öğrenciler, derslerin yanı sıra Sahibinden.com firmasına yapılan gezi ile iş hayatını tanıma ve merak ettikleri alanlar hakkında sorularını sorma fırsatı buldular.

Müzik Kulübü Etkinliği kapsamında ritim atölyesi gerçekleştirdik.

Sosyal sorumluluk gezisi kapsamında İstanbul Darülaceze’de büyüklerimizi ziyaret etmekten mutluluk duyduk.

Prof. Dr. Metin Balay ile Oyunculuğa Giriş dersi

Dans Kulübü Etkinliği – Salsa Workshopu

Güneşli bir Pazar gününde Boğaz Turuna çıktık ve öğrencilerimiz uzun yıllar sürecek olan arkadaşlıklarını pekiştirdi.

13 gün boyunca süren yaz okulumuz sonunda öğrencilerimize sertifikaları verildi.