Yeditepe Üniversitesi ve Waterloo Üniversitesi İş Birliği ile Kanada Yaz Kampı Gerçekleşti

Kanada Yaz Kampı programının üçüncüsü Yeditepe Üniversitesi ve Waterloo Üniversitesi – Renison College iş birliği ile 30 Temmuz – 24 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ontario’da gerçekleştirildi.

Lise ve üniversite öğrencilerine İngilizceyi sevdirmeyi, üniversite eğitimi öncesi hazırlık süreçlerine destek olmayı ve farklı bir kültürü tanıma fırsatı sunmayı amaçlayan kampta öğrenciler, Kanada Waterloo Üniversitesi akademisyenlerinden dünyanın her yerinden gelen öğrencilerle birlikte toplam 100 saat yoğun İngilizce dersi aldı.

Dil eğitiminin yanı sıra Kanada’nın kültürünü tanıma imkanı bulan öğrencilerimiz Toronto CN Kulesi, Niagara Şelaleleri, Canada’s Wonderland Eğlence Parkı ve St. Jakobs Pazarı gezilerine katıldı. Boş zamanlarında ise Mini Golf Turu, Şenlik Ateşi Partisi, Laser Quest Lazer Oyunu, Bowling gibi etkinliklerle eğlendiler.

Yeditepe Üniversitesi Hazırlık Bölümü Öğretim Üyesi Elçin Çıkrık program boyunca öğrencilere eşlik etti.

Yaz Kampı Waterloo Üniversitesi tarafından düzenlenen sertifika töreni ile birlikte sona erdi.