Reha Falay ile Türk Müziği Korosu Eğitimi
     12 Hafta / 24 Saat
     Ercan Saatçi Akademi – Beykoz Yerleşkeleri
     1.650 TL
Yeditepe Üniversitesi ve Ercan Saatçi Akademi eğitmenleri tarafından hazırlanan sertifika programının hedefi; Türk Müziğine ilgi duyan herkese kısa zaman içerisinde temel müzik eğitimi konularında bilgi ve beceri kazandırmak, önemli Türk Müziği bestekarlarının sevilen eserlerini yine Türk müziği enstrümanları eşliğinde hep birlikte söylemek, müzikal yaratıcılıklarını sanatsal bir biçimde ifade etmelerini sağlamaktır.

16 yaş ve üzeri ilgi duyan herkes katılabilir.

Minimum : 10 Maksimum : 15
26/10/2018
  • Türk Müziğine Giriş
  • Türk Müziği Nazariyatı ve Usul
  • Repertuar
  • Koro

Türk Müziği Koro Eğitimi Sertififka Programı’nı tamamlayan katılımcılara,Yeditepe Üniversitesi & Ercan Saatçi Akademi Türk Müziği Koro Eğitimi Sertifikası verilir.
Klasik konservatuar anlayışındaki eğitime devam ederek profesyonel olmak isteyen katılımcılar, yeni dönemde bir üst sertifika programı olan “Türk Müziği Temel Eğitimi” alabilirler.
Dersler, 1 Şef (Reha Falay – Kanun) ve 2 Saz (Repetitör; Klarnet veya Ud ve Ritm Saz) olmak üzere 3 kişilik deneyimli eğitmen kadrosu ile Ercan Saatçi Akademi eğitmenleri tarafından verilecektir.

1. Eğitmen
    Reha Falay