Dr.Öğr.Üyesi Süha Beril Kadıoğlu Yaman, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. 2012 yılında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 2016 yılında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Klinik Eczacılık Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini, 2017 yılında da Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde Farmakoloji Anabilim Dalında Doktora eğitimini tamamladı. 2018 yılında Yeditepe Üniversitesi Farmakoloji Anabilim Dalında Dr.Öğr.Üyesi unvanını aldı. Eczacılık Fakültesinde ve ayrıca Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Hemşirelik bölümlerinde dersler vermektedir.
Yaklaşan Eğitimler
Programlama iş hayatında aranan en önemli özelliklerden biri haline gelmiştir. Bunun bir göstergesi yüksek öğrenimde programlama derslerine gösterilen yoğun taleptir. Eskiden sadece mühendislik bölümlerine açılan programlama dersleri günümüzde neredeyse her bölümün programına girmiştir.
|
Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Plastik Sanatlar ve Resim, Grafik Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Tiyatro, Sanat ve Kültür Yönetimi bölümleri ile sanat ve tasarımın yapıcı etkinliğinin bilincinde, yaratıcı ve özgün çözümler üretebilen, eleştirel düş
|
7/5/1987 tarihli ve 3359 sayılı Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun ek 10 uncu maddesine, 10/7/2018 tarihli ve 30474 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 355 inci maddesinin birinci fırkasının (ğ) bendine ve 508 inci maddesine d
|
Çin Hat Sanatı ve resimi yapmayı öğrenmek, Çin kültürü yakından görmek
|
Unesco tarafından, Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras listesine alınan, insana dair her türlü duygunun anlatıldığı Flamenko’ya ilgi duyanlar için başlangıç olarak neşeli, eğlenceli Sevillanas dans koreografisini öğrenmek.
|
Türkçe’nin yabancı dil olarak öğretimine yönelik kuramsal ve uygulamalı bilgiler vererek bu konuda yeterlilik kazandırmak.
|
Teknolojiyi seven ve takip eden okul öncesi öğretmenlerinin algoritma, robotik, kodlama, 3 boyutlu tasarım ,maker ve STEM+A konuları hakkında bilgi sahibi olmalarını ve bu konuların hayatımıza nasıl entegre edileceğini fark etmelerini sağlamak.
|