Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Uzmanlığı "Sosyal Medya Kampüsü"
     21/10/2017 - 26/11/2017
     12 Gün / 80 Saat
     Cumartesi ve Pazar
     Gayrettepe Dedeman Hotel
     3.500 TL
Tanıtım, reklam, pazarlama, satış, halkla ilişkiler, iletişim, tasarım uzmanları, içerik geliştiricileri, strateji uzmanlarını ve yöneticilerinin yapabilirliklerini pratikle beraber geliştirmek

.

• Her çeşit ürün ve hizmetlerini, internet ortamını kullanarak satmak isteyenler; hedef kitle ile belirlenecek olan satış ve pazarlama işlemleri, bu kitleye ulaşmanın en doğru ve kısa yolunu bulmakla başlayan bir süreçtir. Bu süreç neticesinde en doğru yola ulaşacak verimli bir dijital pazarlama ortamı yakalanacaktır. İnternet ortamını ve sosyal medya gücünü kullanmayı bilmek hedef kitleye ulaşmanın en doğal yoludur.
  • Kendi işini kurmak isteyen ve kendi işinin patronu olmak isteyenler; Marka ve ürünü sosyal medya kanallarına nasıl monte edildiğini bilmek ve bu konuda bilgi, beceri sahibi olmak için Sosyal Medya Uzmanlığı eğitim programına katılmak, internetin karmaşık dünyasının sosyal medya üzerinde ki etkisini analiz etmek gereklidir. Sıfırdan oluşturulacak bir markanın en hızlı yayılacağı ve başarıya ulaşacağı alan kesinlikle Sosyal Medyadır.
  • Kariyer planlarını dijital pazarlama ve sosyal medya alanında yapmak isteyenler; kariyer için ortaya konulacak bir projenin varlığı, gelişimi ve neticesi, sosyal medyada bulacağı etki ile doğru orantılıdır. Sosyal medyada günlük varyasyonların ne ifade ettiğini anlamak ve müdahale becerilerini geliştirmek için, eğitim programında elde edilecek her bilgi, bu yolda noktasal bir veri işleme analizi yeteneğine sahip olmanızı sağlayacaktır.
  • Pazarlama ve satış konusunda profesyoneller (uzmanlar, uzman yardımcıları ve yöneticiler); Bu alanda lider marka ve pazarlama konusunda profesyonellerin, günlük bazlı tepki gösteren ve anlık değişim ile yenilikçi bir ufka yönelmesi konusunda, takip yetenekleri ve yeni projeleri eksiksiz sunmaları uygulama gücü ile birleştirmeleri demektir. Sosyal medya yetisi global bazda sonu olmayan etkilere sahiptir. Yöneticilerin ve profesyonellerin Sosyal Medya eğitimleri ile mevcut bilgilerine yenileri ekleyerek markalarını geliştirme sürecinde ilerlemeleri bu program dahilinde mümkündür.
  • Dijital içerik geliştiriciler, Ürün ve hizmet geliştiricileri, Strateji uzmanları, iletişim ve halkla ilişkiler uzmanları; İçerik geliştiricilerin farklı platformlardaki hedef kitlelere ulaşmaları, Sosyal Medyadaki popülerlik ve etkileşime müdahale gücünü elde etmeleri, hedef kitleyi daha iyi anlamaları ve stratejilerini bu doğrultuda değiştirmeleri için Sosyal Medya eğitim ve benzersiz ders programı dahilinde yararlanmaları, deneyimlerini, yeni trend ve uygulamaları nasıl yönlendirmeleri gerektiğini kavramaları adına gerekli bir husustur.
Minimum : 5 / Maksimum : 20
20/10/2017

10 Ekim 2017 tarihine kadar erkan kayıt indirim fırsatından faydalanabilirsiniz.
Erken kayıt indirimi ile eğitim bedeli (KDV Dahil) 2.880 TL'dir.

Dijital dünya sürekli olarak bir bilgi ve içerik bombardımanı altındayken kendinizi kaybolmuş ve hakimiyetinizi kaybettiğinizi hissettiğiniz anlar oluyor değil mi? Sosyal Medya Kampüsü olarak bu hızlı dünyaya yetişmenizi ve tüm yeniliklere ayak uydurmanızı sağlamak amacıyla sizlere en güncel bilgileri sağlayacak en samimi eğitim platformuyuz.

Değişim Zamanı

Bu misyonumuzu gerçekleştirmek amacıyla 2014’ten bugüne, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya alanında eğitimler vererek, (eğitimlere ev sahipliği yaparak) birçoğu sektörde başarıyla yer edinmiş 300 mezuna ulaşan bir iletişim ağıyız.
Eğitimini üniversite bünyesinde ve bir yüksek lisans programı kalitesinde yaparak, “setifika hakkıyla alınır!” mottosunu edinen bir eğitim kurumuyuz.
Her bir eğitim dönemi sonrasında mezunları ile ilişkisini koparmayan, dijital dünyanın en Sosyal Kampüsüyüz.
Sizde bu sosyal eğitim kampüsünün bir parçası olmak ve bu yolculuğumuzda bize eşlik etmek istemez misiniz?

Eğitmenlerimiz ve Eğitim İçeriğimiz

Her bir dersimizde alanında uzmanlaşmış, global ajanslarda çalışan, sektörün en iyi eğitmenlerinden (24 ders, 24 eğitmen) çok değerli bilgiler edinebilirsiniz.
Uygulamalı derslere sahip olan ve sizlerin gerçekleştireceği projelerin sunumuyla sona eren tek sosyal medya ve diğital pazarlama eğitimini veren Sosyal Medya Kampüsü olarak teorik bilginin tek başına yeterli olmayacağını biliyor ve siz katılımcılarımıza eğitim boyunca workshop imkanları sunuyoruz.
Öğrendiklerinizi test edebileceğiniz proje dersimizde başarı gösterir ve devamsızlık şartlarına uyarsanız, uzmanlık sertifikası almaya hak kazanırsınız.
Sektörün önde gelen isimleriyle oluşturduğumuz eğitim programıyla sıkılmanıza asla izin vermeyerek, sizlere gereken tüm bilgiyi vermeyi amaçlıyoruz. Bugüne kadar mezunlarının %90’dan fazlasını sektöre kazandırarak başarısını ispatlamış bir eğitim kampüsü olarak, sizleri de bu başarıya ortak olmaya davet ediyoruz. Geniş eğitim kadromuz, farklı sektörlerden başarılı konuşmacılarımız ve kalitemiz ile sizlere staj ve kariyer fırsatları sunuyoruz.
Ders başlıklarımız arasında ise, sosyal medya ve dijital pazarlama alanında en çok ihtiyaç duyulan içerikler yer buluyor.
“E-mail Pazarlama, İçerik Pazarlama, Sosyal Ağlarda Reklam Kampanyaları, Viral Pazarlama, Google Analytics, Adwords, SEO, Growth Hacking, Online İtibar Yönetimi, Facebook Marketing” gibi birçok önemli konu, uzmanlar tarafından sunuluyor..

Eğitimler 6 hafta sonu boyunca Cumartesi ve Pazar günleri Dedeman Park Oteli Levent'te 10.00 – 17.00 saatleri arasında (toplam 80 Saat) yapılırken, hafta içi de öğrencilerin eğitimi interaktif olarak desteklenmeye devam ediyor.
Dönem sona erse bile, biz ayrılamayız. 6 haftanın sonunda katılımcıların gelişimine ve değişimine katkımız her zaman devam ediyor. Eğitimimize katılan herkes sonraki dönem eğitimlerine de ücretsiz katılma hakkına sahip oluyorlar.

Ders Programı, Eğitmenler ve Konuşmacılar: