Kurumlara Özel Oryantasyon Eğitimi Tasarımı
     1 Gün / 7 Saat
     Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi
     550 TL
Hepimiz yeni bir işe başladığımız, heyecanlı ve biraz da stresli olduğumuz, oryantasyon dönemlerinden geçtik. Elimize prosedürler, tamamlamamız gereken evrak listeleri tutuşturuldu. Şirket sunumlarını saatlerce dinledik. Aklımızda pek çok soru vardı, ancak çoğunu sormaya belki de çekindik. Oryantasyonun yeni yetenekleri kazanmakta çok etkili olduğu biliniyor. Ancak programlar ne kadar doğru tasarlanıyor ve sunumlar hayatın içinden oluyor? Dünyada mobilden, chatbot’a; yapay zeka ve teknoloji oryantasyon sürecine dahil olurken, biz neredeyiz? Bu eğitimimizle doğru oryantasyon programını tasarlamanın, sunumları hikaye anlatıcılığı teknikleriyle geliştirmenin yollarını ve teknolojik gelişmeleri paylaşıyoruz. Amacımız yeni çalışma arkadaşlarınıza etkili bir ‘‘merhaba’’ diyerek, uyum süreçlerini kolaylaştırmanız ve oryantasyonu, işveren markanızı güçlendirecek şekilde konumlandırabilmeniz.

İnsan kaynakları yöneticileri, oryantasyon içeriği geliştiren ve sunumlarını yapanlar.

Minimum: 5 Maksimum : 20
09/02/2018

• Oryantasyonda sizden neler bekleniyor?
• Yeni işe girenler ve kurumunuz için bu dönem neden çok önemli?
• Oryantasyon program tasarımı
• Oryantasyon check-up
• Mobil oryantasyondan, chatbot’a; teknolojik gelişmeler
• İş hayatından ilgi çekici hikayeler nasıl yakalanır ve içerik geliştirilir?
• Atölye Çalışması: Oryantasyon Sunumu