FİNANSÇI OLMAYANLAR İÇİN FİNANS SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitim Tarihi
10 Saat

Yönetim kademesinde yer alan herkes için gerekli olan, “Finansçı Olmayanlar için Finans Eğitimi” ile tüm katılımcıların finansal işlemlerin gösterildiği mali tabloları nasıl yorumlayacağı, analizi ve uygulanması ele alınacaktır.

Her yöneticinin finansal okuryazarlığının geliştirilmesi ve şirketin faaliyet sonuçlarına yansıyacak kendi alan kararları içindeki hareketlerinin mali tablolar içindeki yerinin genel olarak gözlenebilmesi amaçlanmaktadır.

Yeditepe Üniversitesi Çalışanları, Öğrenciler ve Mezunlarına Özel %50 İndirim Uygulanacaktır.

Kurumsal şirketler başta olmak üzere, yönetim kademesinde bulunanlar ile bireysel olarak kendi finansal özgürlüğünü düşünen herkes içindir.

Min:15 - Max:35

FİNANSÇI OLMAYANLAR İÇİN FİNANS SERTİFİKA PROGRAMI

(Online – Microsoft Teams – Canlı -)

Temel Finans Matematiği (Basit faiz- bileşik faiz, iskontolama,  anuite hesapları vb),

Finans Ürünleri ve Getiri Hesaplama ( hazine bonosu, mevduat faizi , kredi faizi,  nominal getiri efektif getiri gibi en temel yatırım ürünleri getiri hesaplama),

Temel Niteliğinde Mali Analiz (Muhasebe Temel yapısı, Temel mali tabloların okunması, mali analiz yöntemleri-oran analizleri),

Mali Piyasalar ve Enstrümanlar,

Sağlıklı Finansal Yönetim,

Bu eğitim Kur Akademi iş birliğiyle gerçekleştirilmektedir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için ;

İletişim: : 0 533 259 56 20 / 0 532 523 18 16

E-mail : kur@kurakademi.com