KULLANICI DENEYİMİ TASARIMI (UX) SERTİFİKA PROGRAMI (Başlangıç Seviye)

Eğitim Tarihi
20 Saat
Eğitim Yeri
Online Eğitim

Eğitim sürecinde deneyim tasarımı alanına geçiş yapmak isteyen yada deneyim tasarımcıları ile birlikte çalışan disiplinler için temel seviyede alan ile ilgili bilmeleri gereken konulara değinilecektir. İncelenecek örnek vakalar ve katılımcıların etkinlik süresince grup halinde hazırlayacakları çalışma ile tasarımcı bakış açısını anlamaları hedeflenmektedir.

Yeditepe Üniversitesi Çalışanları, Öğrenciler ve Mezunlarına Özel %50 İndirim Uygulanacaktır.

Bu etkinlik, üniversite öğrencileri, işyerine girmeye hazırlanan yeni mezunlar, girişimcilik becerilerini geliştirmek isteyen veya kariyerlerini değiştirmek isteyen herkes içindir.

Etkinliğe katılım için herhangi bir çizim-tasarım programı yetkinliği beklenmemektedir.

Min :20 Max:30

EĞİTİM İÇERİĞİ:

• Kullanıcı deneyimi tasarımcısı kimdir, hangi yetkinliklere sahip olmalıdır
  • Kullanıcı deneyimi tasarımcısı nasıl çalışır
  • Firmaların deneyim tasarımı ile kazanımları, iş akışlarında değişiklikleri nelerdir
  • Farklı disiplinlerde çalışan kişiler ve girişimciler bu bakış açısı ile işlerine neler kazandırabilirler
  • Tasarım süreçlerine ve yöntemlerine genel bakış (Sorgulama, problemlerin ve hedeflerin tanımlanması, araştırma, bulguların saptanması ve sürece kazandırılması, planlama, fikir üretme teknikleri, proje süreçlerinin yönetimi)
  • Örnek vaka analizleri üzerinden süreçlerin ve yöntemlerin incelenmesi
  • Katılımcıların gruplar halinde örnek çalışmalar hazırlaması ve sunumlar

Okuma materyalleri

(İçerik Detayları İlerleyen Günlerde Eklenecektir.)

Bu eğitim Kur Akademi iş birliğiyle gerçekleştirilmektedir.

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için ;

İletişim: : 0 533 259 56 20 / 0 532 523 18 16

E-mail : kur@kurakademi.com