Münip Öber (Y. Müh, PMP)

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin Elektronik ve Haberleşme bölümünü bitirdikten (1980) sonra aynı üniversitenin Nükleer enerji enstitüsünde Nükleer Elektronik konusunda yüksek lisans (1984) yapmıştır.1982 yılında iş yaşamına başlamış sırasıyla PTT ARLA, Teletaş ve Alcatel-Lucent şirketlerinde çeşitli yurt içi ve yurt dışı departmanlarında mühendislik ağırlıklı olmak üzere çeşitli projelerde görevler almış, konfigürasyon ve sözleşme yöneticiliği yapmıştır. Bugün itibariyle Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesinde öğretim görevlisi olarak “Proje Yönetimi” ve “Yönetim Bilişim Sistemleri” derslerini vermektedir. PMI-PMP sertifikasına da sahiptir. Farklı bir çok kurumda da Proje Yönetimi eğitimleri vermekte, ayrıca Kurumsal eğitimleri de kurucusu ve müdürü olduğu ÖBER Danışmanlık şirketi vasıtasıyla paralel olarak yürütmektedir.